OM ALT-MADS

Velkommen til Alt-Mads – Din pålidelige partner inden for hydraulisk udstyr, brugte trucks og maskiner.

Jeg, Mads Bagger, er stolt indehaver af Alt-Mads ApS, som jeg startede i 2018. Jeg er oprindeligt uddannet elektriker, født og opvokset på et landbrug, hvor vi altid har serviceret vores egne maskiner. For omkring 10 år siden startede jeg med at købe og restaurere min første truck, som hurtigt blev en succes. Siden er min virksomhed vokset til at være et veletableret værksted med voksende kundebase, hvor jeg restaurerer over 100 trucks om året, yder service indenfor hydraulik og reservedele til forskellige maskiner.

Det er vigtigt for mig, at du går herfra med et smil og en ordentlig handel i bagagen. Jeg tager mig tid til at lave tilbundsgående servicetjek og tjekker selv hver maskine. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten og servicen.

Med nu 10 års erfaring på eget værksted, er jeg stolt over at kunne tilbyde en bred vifte af tjenester og produkter, såsom:

  • Brugte trucks: Eltrucks, gastrucks, dieseltrucks, hybridtrucks og gaffeltrucks for alsidige løsninger.
  • Dæk: Luftgummidæk og massive dæk (op til 20 tommer) for optimal ydeevne.
  • Hydraulisk udstyr: Reparation og service af hydraulikslanger.
  • Køb og salg af brugte trucks og maskiner: Vi har et bredt udvalg, der passer til dine behov.
  • Stablere: Elstablere, gåstablere, og pallestablere til effektiv håndtering af materialer.
  • Sakselifte: Sikrer løfteoperationer for en bred vifte af anvendelser.
  • Reservedele

Vi har vores egen lastbil og kan derfor levere maskinerne hjemme hos dig, hvis der er brug for det. Ud over køb og salg af maskiner, hjælper vi også gerne hvis du mangler en ny hydraulikslange eller har brug for hjælp til reparationer på dine maskiner.

Vi råder over alt fra svejseværk, hydraulikslangepresser til drejebænk, kantpresser og pladeklipper mv. så vi kan hjælpe med det meste. Kontakt os for mere information eller kig forbi vores værksted!